Meedoen met de DUMONTFEESTEN

DSC02939
Zoals de 3 voorgaande jaren zal er terug volop sfeer zijn in onze wijk op donderdag 16 juli. Dit jaar is het thema “Aan tafel met Koning en Clochard”. We keren 100 jaar terug in de grandeur van de Belle Epoque en het volkse leven van toen. Tafelen staat centraal! Vandaar dat aan de bewoners van onze wijk, waar het gebeuren zich afspeelt, zal gevraagd worden om “mee te tafelen”. Deze bewoners zullen een brief ontvangen van de organisatoren om te vragen mee te tafelen in hun eigen tuin. We hebben zeer charmante cottages maar met wat figuratie op de terrasjes of de voortuin komt sfeer van weleer beter tot uiting.
Ook bestaat de mogelijkheid om gekleed in de stijl van destijds rond te wandelen in de wijk en aldus naar de diverse optredens te gaan kijken. Meer nog: Men kan zich eveneens aanmelden bij de organisatoren om gepaste kledij te bestellen . Rijke burgerij of clochards. Zowel inwoners als tweede verblijvers kunnen mee figureren .Alleen de bewoners , binnen het parcours, waar de acts doorgaan (cf uw opmerkingen op één van de Happy Hours). Hiervoor dient u zich tijdig aan te melden  voor 25 mei ten laatste .Bij : Martine Linthout : 0475/360527 of tel 058/414888       Irina Maernhoudt  : toerisme : 058/421818
DIT HOEFT WEL TE GEBEUREN VOOR 25 MEI TEN LAATSTE!
DUS MEEDOEN!

Programma Lees uit De PanneLeeft”>>>>

 

Een gedachte over “Meedoen met de DUMONTFEESTEN

  1. Je interpelatie over de deelname van de Dumontwijkbewoners aan de Leopoldfeesten hebben een eerste succes afgeleverd. Martine is gisteren bij ons op bezoek geweest, heeft onze kledij (gezien ) lees bewonderd en heeft cart blanche gegeven. En weet je wat nog ? Mijn moeder en haar dansgroep mogen optreden in het Parkhotel, tijdens de trouw van …. .
    Mams is ook weer in haar nopjes en ikzelf en Pimmeke … ?
    Wij zijn mede figuranten …

    Tot dan en nogmaals onze hartelijke dank.
    Vanwege de Fam P.

    Like

Reacties zijn gesloten.